Schmincke
4012380070890
In stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
500 ml
Lianti
Medium liant caseina Schmincke 50088 - pentru productie proprie de tempera
Pentru obtinerea unui liant standard pentru tempera, mixeaza 10 parti de medium caseina cu o parte ulei de in 50005.
Pentru o tempera bogata in ulei, cantitatea de medium caseina si ulei de in se ridica la 10:3.
Pentru tempera cu cantitate mai mica de ulei, adauga o parte rasina la 10 parti din liantul standard. Solutiile adecvata cu rasina sunt dilutiile 1:3 rasina venetiana 50073 sau dammar 50093 in esenta de terebentina 5024/50102.
Raportul de amestecare dintre liant si pigment depinde foarte mult de tipul pigmentului. Recomandare: incepeti cu aceeasi cantitate de liant si pigment, apoi adaugati liant sau pigment pana la consistenta necesara. Tusele uscate de vopsea trebuie sa aiba o suprafata neteda si sa nu se scurga atunci cand se freaca cu mana. Culorile obtine la final se pot dilua cu de 3 ori cantitatea de apa, daca este necesar.
Liantii pentru tempera si culorile tempera obtinute se pastreaza pentru cateva zile in recipiente cu capac, bine inchise, in loc racoros.
Curatati cat mai repede ustensilele folosite cu apa si sapun.
Mediumul pur poate fi inghetat in portii mici pentru a fi depozitat pe o durata mai mare de timp.
Daca este adaugat in culorile acrilice, acest medium are rolul de a creste aderenta acestora pe suprafete alunecoase, cum ar fi sticla.
Cantitate: 500ml.
Gramaj: 500 ml
Tipul mediumului: Lianti
Pentru comenzi in valoare de
minim 300 lei
In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici
Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii
Acest magazin foloseste cookies si alte tehnologii pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site! Continuand navigarea dupa prezentarea informatiilor, sunteti de acord cu utilizarea modulelor cookie. In caz contrar, puteti sa va dezactivati in browser-ul dvs. utilizarea cookie pentru site-ul nostru. Citeste mai mult