Filtre

Filtre active
  Disponibilitate

  Kituri pictura & grafica 

  /1 produs

  Kituri pictura & grafica

  Daca vrei sa incepi sa lucrezi cu o tehnica de arta sau grafica dar nu stii ce produse sa alegi, poti incerca un kit de pictura si grafica de pe ProfiArt! Astfel, ai la dispozitie diferite selectii de produse de calitate, materiale de arta de la producatori de top din Europa si din lume, deja populare printre artisti – fie ei profesionisti sau amatori.

  Kit-urile ProfiArt sunt utile si atunci cand vrei sa oferi un cadou unei persoane creative. Pe langa voucherele valorice ce pot fi folosite in magazinul online sau in magazinele noastre fizice din Bucuresti, poti avea in vedere si un kit deja configurat, care contine toate materialele necesare dezvoltarii si exersarii diverselor tehnici cum ar fi pictura in ulei, pictura in acuarela, desenul cu creioane colorate, etc.

  Un exemplu de kit care te-ar putea inspira este kit-ul de acuarela propus de Ovidiu Iovanel, pictor acuarelist si presedinte al Asociatiei Pictorilor Acuarelisti din Romania.

  Kit pictura in ulei

  Un exemplu de kit popular este kit-ul de pictura in ulei – contine produse foarte bune, de la producatori ca Pebeo si contine un set de culori ulei, panze pentru pictura in ulei, pensule de diferite marimi si diferite forme, terebentina (folosita pentru diluarea culorilor si pentru curatarea pensulelor) si chiar un vernis care poate fi folosit dupa uscarea completa a culorilor pe panza.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!