Filtre

Filtre active
  Disponibilitate
  Producator
  Forma de prezentare
  Efect

  Kituri Hobby & Craft 

  /1 produs

  Set hobby

  Un set hobby poate fi cadoul perfect pentru o persoana creativa, care este interesata sa-si largeasca cunostintele in materie de tehnici creative sau tehnici handmade. Un set hobby contine suficient de multe materiale incat sa poti realiza mai multe texte, experimente si lucrari folosind uneori inovatii – cum sunt produsele Fantasy de la producatorul francez Pebeo.

  Setul handmade Fantasy Prisme contine 10 culori in recipiente de 45 de milimetri, palete, pipete, un contur si instructiuni. Culorile cu efect de fagure Fantasy de la Pebeo pot fi folosite pe aproximativ orice tip de suprafete – metal, lemn, panza, sticla, teracota, portelan, oglinda si sunt usor de folosit. Este foarte important ca inainte de a fi aplicata culoarea Fantasy Prisme, sa fie amestecata foarte foarte bine, chiar cateva minute, pentru ca efectul de fagure sa se contureze mai bine pe lucrare.

  Set handmade

  In oferta de kituri hobby craft ProfiArt exista si seturi pentru handmade, cum ar fi set pictura ceramica, set pictura matase, set pentru bijuterii sau set culori portelan sau vitraliu. Fiecare set contine cateva culori mai des folosite in tehnica respectiva, accesorii si – foarte important pentru un incepator in tehnica respectia – instructiuni de folosire si de aplicare a culorilor.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!