Filtre

Filtre active

  Hartie pentru caligrafie 

  /5 produse

  Hartie pentru caligrafie

  Hartia pentru caligrafie este la fel de importanta ca cerneala sau penita de caligrafie pe care o alegi. Toate acestea trei – forma pe care o lasa penita, intensitatea si comportamentul culorii de tus sau cerneala si textura hartiei formeaza elementele de baza a tehnicii caligrafice.

  In categoria hartie pentru caligrafie vei gasi sketchbook-uri cu hartie punctata caligrafie, special realizate pentru arta caligrafiei. La inceput, daca inca nu stapanesti foarte bine dimensiunile si ai tendinta de a realiza lucrari de caligrafie care au probleme din acest punct de vedere, hartia punctata este un ajutor foarte bun. Astfel, nu mai trebuie sa tragi linii cu creionul pentru a-ti stabili dimensiunea randului si spatierile, ci vei respecta strict randurile propuse pe hartia punctata. Alege un astfel de caiet pentru exercitii si apoi, dupa ce te-ai obisnuit cu spatierea corecta, treci pe curat.

  Pentru a afla care e tipul de hartie care iti place cel mai mult, poti testa mai multe tipuri de coli. Nu uita, foaia de hartie pentru caligrafie nu trebuie sa fie cat mai neteda, cu mai putini pori si e ideal sa aiba o grosime mai mare. Pentru antrenament, poti lucra pe foi foarte subtiri, cu un model (cuvant sau alfabet) sub acestea. Poti incerca cateva schite si pe hartie de acuarela sau poti analiza cu atentia sketchbook-urile disponibile in oferta ProfiArt.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!