Filtre

Gesso - primer pentru pictura 

/17 produse

Un gesso cum este cel de la marca Pebeo este un grund universal care trebuie folosit pentru pregatirea suprafetelor inainte de pictare. E necesar sa aplici acest gesso pe suprafata curata si uscata pe care vrei sa pictezi, cu cateva ore inainte de a aplica culoarea. Acest timp este necesar pentru a lasa foarte bine gesso-ul sa se usuce.

Gesso-ul va creste atat rezistenta picturii/ lucrarii tale cat si durata sa de viata. Mai mult, in functie de tehnica si primer-ul sau gesso-ul ales, vei putea creste intensitatea culorilor, fata de cum ar arata acestea daca ar fi aplicate direct pe suport.

In general, e recomandat sa folosesti aceeasi marca pentru gesso/ primer si culorile acrilice. Fiecare producator are reteta proprie de folosire a rasinilor care stau la baza acrilicelor (si a gesso-urilor) si exista uneori posibilitatea ca acesti componenti – daca sunt de la doi producatori diferiti – sa nu fie compatibili din punct de vedere chimic.

In categoria gesso – primer pentru pictura, gasesti primer pentru acuarele, primer pentru culori de ulei, mai multe tipuri de grund, gesso transparent, grund pentru pasteluri, gesso acrilic sau produse universale – cum este Gesso decoCreme. Cel mai bun mod prin care poti cunoaste trasaturile produselor din aceasta categorie este sa le testezi – unele au un grad de absorbtie foarte mare, ceea ce duce la schimbare aspectului/ intensitatii culorilor.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 300 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Vezi primul ofertele Black Friday. Aboneaza-te!