Filtre

Gesso - primer pentru pictura 

/17 produse

Un gesso cum este cel de la marca Pebeo este un grund universal care trebuie folosit pentru pregatirea suprafetelor inainte de pictare. E necesar sa aplici acest gesso pe suprafata curata si uscata pe care vrei sa pictezi, cu cateva ore inainte de a aplica culoarea. Acest timp este necesar pentru a lasa foarte bine gesso-ul sa se usuce.

Gesso-ul va creste atat rezistenta picturii/ lucrarii tale cat si durata sa de viata. Mai mult, in functie de tehnica si primer-ul sau gesso-ul ales, vei putea creste intensitatea culorilor, fata de cum ar arata acestea daca ar fi aplicate direct pe suport.

In general, e recomandat sa folosesti aceeasi marca pentru gesso/ primer si culorile acrilice. Fiecare producator are reteta proprie de folosire a rasinilor care stau la baza acrilicelor (si a gesso-urilor) si exista uneori posibilitatea ca acesti componenti – daca sunt de la doi producatori diferiti – sa nu fie compatibili din punct de vedere chimic.

In categoria gesso – primer pentru pictura, gasesti primer pentru acuarele, primer pentru culori de ulei, mai multe tipuri de grund, gesso transparent, grund pentru pasteluri, gesso acrilic sau produse universale – cum este Gesso decoCreme. Cel mai bun mod prin care poti cunoaste trasaturile produselor din aceasta categorie este sa le testezi – unele au un grad de absorbtie foarte mare, ceea ce duce la schimbare aspectului/ intensitatii culorilor.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!