Diluanti pictura 

/40 produse

Diluanti pictura - brush cleaner, esenta de terebentina si inlocuitori

Diluantii in pictura au diferite trasaturi si este bine sa te informezi foarte bine inainte sa folosesti un anumit diluant pentru tehnica de lucru aleasa. In primul rand, e bine sa folosesti diluantii care au miros in spatii cat mai bine aerisite, daca nu in aer liber.

Un diluant este folosit in pictura o data pentru a curata pensulele si paleta de culori (e bine sa iti cureti pensulele dupa fiecare folosire, pentru a te asigura ca le pastrezi rezistanta in timp) dar si pentru a dilua culoarea. Uleiul este un dizolvant al culorilor realizate pe baza de ulei si exista variante de uleiuri de foarte multe tipuri – ulei din seminte de in, din seminte de mac sau de canepa.

In categoria de diluanti pictura, ai la dispozitie produse ca esenta de petrol, ulei de in fiert, anacrosina, diluant pentru culori ulei, ulei de in rezistent, vernis pentru retus, fir vernis pentru pictura, alcool etilic tehnic complet denaturat, solutie curatare pensule, mineral spirit inodor sau esenta de terebentina, esenta de petrol.

Pe ProfiArt, pentru categoria de diluanti pictura, ai la dispozitie producatori de top din domeniul produselor de arta – Nevskaya Palitra, Lefranc & Bourgeois, Schmincke, Pebeo, Old Holland sau Ferrario.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!