Decoupage 

/203 produse

Tehnica servetelului

Denumita si tehnica decoupage, tehnica servetelului este una din cele mai populare activitati de hobby, datorita faptului ca este pe cat de simpla, pe atat de spectaculoasa. Orice obiect de decor poate fi infrumusetat prin tehnica decoupage, mai ales ca in aceasta categorie ai la dispozitie hartie decoupage cu modele foarte frumoase.

Cum lucrezi cu tehnica servetelului?

In primul rand, ai nevoie de un obiect de decor – poti sa te uiti si in sectiunea de obiecte decorative din lemn, sticla sau ceramica. Poti realiza cadouri inedite – de la bijuterii la ceasuri decorative, cutii pentru bijuterii sau chiar tablouri, daca folosesti si tehnica mixed media.

Pasii sunt destul de simpli – pe suprafata suport, care trebuie sa fie bine curatata, aplici adezivul pentru tehnica servetelului, folosind o pensula. Apoi, aplici modelul de hartie  de orez, care este mai subtire decat un servetel obisnuit. Poti alege din zecile de modele disponibile chiar si modele traditionale romanesti, cum este hartia de orez Junii Brasovului. Apoi, mai poti adauga un strat de adeziv pe deasupra si lasi la uscat.

Pe langa adeziv si hartie de orez, in tehnica servetelului mai poti folosi foita lichida de aurire, ceara pentru aurire sau pasta de reliefare. Daca vrei un design creativ, poti colora anumite regiuni ale lucrarii cu acrilice sau markere acrilice.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!