Lista produselor dupa producatori daVinci

daVinci


Unele pensule DaVinci sunt produse manual, cu un know-how care a fost dezvoltat timp de generații – tradiția germană și focusul pe calitate se traduc în produse excelente și funcționalități ale produselor foarte bine cunoscute în comunitatea artistică. Coeficientul mare de încărcare al pensulei de culoare, flexibilitatea firului de păr și finețea acestuia evidențiază pensulele DaVinci și le poziționează în topul producătorilor de pensule, la nivel mondial.


În gama DaVinci găsești pensule late, pensule evantai, pensule liner, pensule pinstripping dar și pensule special realizate pentru culori acuarelă, culori ulei sau acrilice. Mai ai de ales între pensule realizate din păr natural (cele mai cunoscute în domeniul artei fiind pensulele din par de veveriță Kolinsky sau pensulele de zibelină roșie) sau pensule din fir sintetic. Mai există și pensule recomandate pentru anumite tehnici, cum ar fi pensule pinstripping, pensule aurire sau pensule caligrafie.
Istoria companiei


Compania DaVinci și-a inceput activitatea în secolul 19 și până în ziua de astăzi utilizează tehnici de fabricare manuală a pensulelor, alături de tehnologii avansate de producție. Compania produce, pe lângă pensulele destinate artei, și pensule cosmetice sau destinate altor industrii.TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!