Cutie metalica lila pentru 12 acuarele White Nights

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Cod produs: 4690699022009

Brand: White Nights

Categorie: Accesorii pictura

Descriere

Cutie metalica pentru 12 acuarele White Nights
 
O solutie eleganta pentru a depozita 12 nuante esentiale de acuarele, cutia metalica White Nights iti va veni in ajutor pentru a le putea lua cu tine oriunde. Dispune si de o mica paleta pentru amestecarea culorilor.
Culoare: lilac.

 

 

Fotografia are caracter informativ si poate sa difere fata de produsul vandut.

Fie ca vrei sa iti comanzi Cutie metalica lila pentru 12 acuarele White Nights sau orice alt produs care sa te ajute intr-un proiect de hobby creativ sau de arta, pe ProfiArt.ro – magazin de materiale de arta si hobby, ai la dispozitie mii de repere de la marci de top din domeniul artei. Comanda online si coletul ajunge la tine in doar cateva zile, prin curier rapid.

Ce gasesti la noi? Pensule pictura, culori acrilice, culori de ulei si acuarele, creioane colorate pentru desen, caiete de schita, hartie pentru pictura, rasina epoxidica, culori textile, culori pentru sticla, picturi pe numere - doar cateva exemple de tipuri de produse din oferta ProfiArt, cea mai bogata oferta de materiale de arta si hobby din Romania.

Unele produse pot contine substante chimice, fiind indicat sa fie utilizate in spatii aerisite si sa nu intre in contact cu pielea sau ochii.

Este posibil ca produsul Cutie metalica lila pentru 12 acuarele White Nights sa nu fie disponibil in toate magazinele fizice ProfiArt. Contacteaza-ne aici pentru a verifica stocul cu unul dintre consultantii ProfiArt.

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și