Culori acuarela 

/63 produse

Seturi si tuburi de acuarele

Culorile acuarela sunt fabricate dintr-un amestec al unei suspensii de pigmenti intr-o solutie pe baza de apa.
Suportul traditional, si cel mai des intalnit, pentru pictura in acuarela il reprezinta hartia (fabricata partial sau total din bumbac). Totusi, culorile de acuarela se mai pot aplica si pe material textil, piele, lemn, plastic, papirus, panza etc.
Istoria acuarelei se pierde in paleoliticul european, fiind gasite picturi pe peretii pesterilor locuite de oamenii preistorici. De asemnea, gasim culorile de acuarela folosite si in Egiptul Antic sau in Europa Evului Mediu. Insa, gloria absoluta a acuarelei va incepe in Renastere, pictorul german Albrecht Durer fiind considerat unul dintre exponentii timpurii ai picturii in acuarela.

Set culori acuarela

Un set culori acuarela de mentionat este reprezentat de pastile acuarela rusesti, de la Nevskaya Palitra. Set 12 acuarele White Nights (godete) sunt obtinute din cei mai fini pigmenti, au o rezistenta crescuta la lumina si nu isi modifica intensitatea o data cu uscarea.

Daca vrei sa gasesti cel mai bun set culori acuarela pentru tine, este recomandat sa testezi mai multe marci de produse. Iti poti achizitiona cate o singura culoare (de la marcile principale de culori acuarela) si poti analiza pe o schita de lucru variabilele care te intereseaza, cum ar fi daca isi schimba culoarea atunci cand se usuca, cat de mult le poti dilua astfel incat sa nu isi piarda intensitatea, etc. Este important ca in acest tip de test sa folosesti si o hartie de calitate dar si pensule realizate la un standard inalt.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!