Creioane colorate

Creioane colorate

In categoria de creioane colorate pentru copii sau pasionati de colorat (vezi si categoria de carti de colorat pentru adulti) ai la dispozitie peste 150 de variante de seturi creioane colorate. Producatorii din oferta carora poti alege sunt printre cei mai mari la nivel international – Koh-I-Noor, Staedtler, Derwent sau Faber Castell.


Creioanele colorate de la producătorul Faber Castell vin in mai multe tipuri de seturi. De exemplu, un set de 36 de creioane Grip sunt ideale pentru copii si au o forma triunghiulara ergonomica, cu un sistem de prindere patentat. Creioanele acuarelabile sunt inca un model de creioane colorate copii care pot fi o surpriza placuta pentru cel mic, daca este pasionat de colorat si pictat. Cum se folosesc creioanele acuarelabile? Dupa ce a fost aplicata culoarea pe un desen, folosind o pensula umezita, pigmentul poate fi dizolvat si astfel se pot experimenta diferite efecte pe o lucrare.
In gama Progresso Magic mai exista si un model de creion multicolor care poate fi pe gustul celui mic, dar si creioane cerate sau stick-uri compacte de pigment ce pot fi folosite pe suprafete inchise la culoare, fine sau texturate, inclusiv panze, lemn, tesatura, solubile in apa (pot fi inclusiv pulverizate pe suprafata de lucru sau pe textile, folosind un recipient spray).