Creioane colorate, pasteluri desen si carbuni

Creioane colorate, pasteluri desen si carbuni

In categoria ProfiArt de creioane colorate, pasteluri desen si carbuni, ai la dispozitie sute de produse special realizate pentru artistii profesionisti sau incepatori in desen artistic. Carbuni, creioane acuarela, creioane colorate, creioane pastel sau creioane schita sau pasteluri sunt toate variante realizate la cele mai inalte standarde de catre producatori de top la nivel international si selectate in functie de beneficiile specifice pe care le aduc unui artist care exploreaza desenul artistic.


In ceea ce priveste creioanele acuarela, produse care permit realizarea de efecte de acuarela doar prin folosirea catorva picaturi de apa, gasesti in aceasta categorie seturi complete de culori, calitative, cu pigmenti ce beneficiaza de o dispersie perfecta. Pigmentii sunt componentele responsabile atat de intensitatea culorii rezultate in lucrare cat si de durabilitatea culorii, deci analizeaza cu atentie oferta si alege produse de la furnizori de incredere.


Pasteluri desen
In cazul pastelurilor sau al creioanelor pastel, si aici oferta noastra este bogata in tipuri de produse si provenienta (furnizori). Un exemplu de produs extrem de calitativ este gama de pasteluri de la Schmincke, produse pe care le poti cumpara la bucata, astfel incat sa iti realizezi propriul set de pasteluri, in functie de culorile despre care stii ca le folosesti mai des in lucrari.