Filtre

Filtre active
  Disponibilitate
  Producator

  Copic Wide (cu varf lat) 

  /3 produse

  Markere Copic Wide

  Markerele Copic sunt extrem de populare datorita calitatii lor. Folosite de artisti profesionisti si amatori din intreaga lume, arhitecti, designeri sau de catre cei pasionati de cultura asiatica (manga si anime). Ca si trasaturi de produs, markerele Copic au o gama foarte mare de culori si mai mult, exista posibilitatea sa-ti faci singur culoarea (amestecand cerneala) sau direct pe foaie, datorita bunei calitati a culorilor, ce se pot amesteca chiar prin aplicarea in straturi.

  Copic Wide sunt markere cu varful foarte lat, perfecte pentru aplicarea culorii pe fundalul unei lucrari sau pentru alte aplicari pe suprafete mai mari, design-uri pe poster sau ilustratii mai mari si chiar scrieri caligrafice.

  Set markere Copic Wide

  Seturile de markere Copic Wide din aceasta categorie includ un set in tonuri de gri (12 markere cu varf lat si 12 recipiente cu cerneala pentru reincarcarea lor). Un Copic cu varf lat are un varf de 21 mm, adica de 3 ori mai lat decat markerul clasic Copic, un varf care garanteaza o culoare lina si uniforma.

  In categoria de markere Copic Wide de pe ProfiArt mai gasesti si seturi de markere colorate – 12A si 12B. Seturile contin 12 markere late in culori special alese pentru a oferi posibilitatea unor aplicatii cat mai diverse.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 300 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!