Filtre

Filtre active
  Producator
  Forma de prezentare

  Copic Sketch 

  /44 produse

  Copic Sketch

  Copic Sketch este considerat a fi cel mai flexibil marker grafic. Poate fi reumplut, are trasaturi remarcabile in ceea ce priveste blendingul si contine o formula experta si calitativa de cerneala pe baza de alcool si pigmenti. Modelul Copic Sketch are un varf de tip pensula si unul medium broad, perfecte pentru tuse expresive, constructia pe straturi a tonurilor, blendingul culorii, adaugarea umbrelor, detalii fine si linii dar si acoperirea in mod uniform cu culoare a unor regiuni mai mari dintr-o lucrare. Markerul Copic Sketch poate fi diferentiat cu usurinta (fata de markerele Copic Ciao sau Classic) prin forma sa ovala, ergonomica.

  Disponibil intr-o gama de 358 culori cu cerneala Copic Ink disponibila pentru reumplere (in acelasi numar de culori) pe markerul Copic Sketch poti gasi codul si numele culorii pe ambele capace, detaliu care are scopul de a te ajuta sa navighezi rapid colectia de markere pentru a-ti face planul de culoare si pentru a realiza un blending perfect.

  Se pot crea nuante unice folosind culorile Copic Ink si markere goale Copic Sketch. Pentru acei artisti care vor sa isi personalizeze colectia de markere Sketch, exista inclusiv o varianta alternativa de varf, medium round, care poate fi achizitionata separat.

  Datorita versatilitatii si flexibilitatii, markerul Copic Sketch este ideal pentru schite, colorat si ilustratie.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!