Filtre

Filtre active

  Confectionarea lumanarilor 

  /29 produse

  Confectionarea lumanarilor

  Un hobby care incepe sa devina din ce in ce mai popular, confectionarea lumanarilor este astazi un proces destul de creativ. Poti combina parfumuri si texturi de ceara (fulgi de ceara naturala sau de soia/ parafina) si poti folosi chiar si vopsea pentru lumanari sau un colorant pentru lumanari (cum este cel de la Gedeo).

  Pe langa produsele separate, pe care le poti folosi destul de simplu daca ai o matrita pentru lumanari intr-o forma care sa-ti placa, exista si kit pentru crearea lumanarilor (set confectionare lumanari) care contine ceara, culori, fitile, pargum, matrita si un ghid pentru a te ajuta sa fii eficient in primul tau proiect de realizare a unor lumanari.

  Cum sa faci lumanari parfumate?

  In loc de matrita in care sa torni ceara si fitilul, poti folosi si borcane in forme diferite, pe care le poti eventual vopsi sau colora, pentru un efect impresionant. Mai exista si varianta de lumanari in cesti de cafea de portelan, daca nu vrei sa iti torni singur ceara in matrite speciale.

  E indicat, pentru a alege cel mai bun tip de ceara pentru lumanarile pe care le vei realiza, sa testezi mai multe tipuri de fulgi de ceara sau parafina si sa vezi daca durata lumanarii este suficient de buna, cum arata si cum miroase lumanarea rezultata.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!