Coltul Copiilor 

/667 produse

Coltul copiilor | Rechizite scolare | Body Painting | Jocuri creative pentru copii

In categoria dedicata copiilor de pe ProfiArt, ai la dispozitie aproape 500 de repere – rechizite scolare si accesorii, culori body painting, jocuri si seturi creativ-educationale, spuma adeziva si accesorii decor pentru proiecte de lucru manual.

Rechizite scolare

Pentru a gasi cele mai bune rechizite scolare pentru copilul tau, acceseaza categoria dedicata. Producatorii care exista in oferta ProfiArt sunt selectati in urma unei experiente de 20 de ani pe piata de arta si hobby din Romania si astfel, ai la dispozitie cele mai bune produse pentru dezvoltarea creativa a copilului tau.

Ce gasesti in categoria de rechizite scolare? Creioane colorate de la marci de top din Europa si din lume, pasteluri si creta, caiete si blocuri de desen, stilouri si pixuri pentru scoala, plastilina si diverse accesorii pentru modelaj, dar si carioci si markere, penare, cerneala, instrumente geometrie, acuarela si tempera si alte materiale pentru pictura.

Jocuri creative pentru copii

Exista multe idei de activitati creative pentru copii, care antreneaza diferite capacitati si au beneficii in dezvoltarea acestora, in functie de varsta. De la lucrul cu plastilina pana la – de exemplu – un set simplu pentru brodat, puzzle-uri 3d pentru copii sau un cadru de tesut, pe ProfiArt gasesti zeci de idei bune pentru activitati creative alaturi de copilul tau.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!