Broderie

Broderie

Broderie: tot ce ai nevoie pentru un set de brodat


Broderia este un hobby creativ extrem de ofertant – un set de brodat simplu iti poate oferi nenumarate posibilitati de a crea piese textile imaginative, pentru a-ti decora casa sau pentru a le oferi cadou celor dragi.


In categoria de broderie de pe ProfiArt gasesti toate instrumentele necesare pentru a incepe acest hobby – gherghef goblen sau gherghef broderie, etamina de brodat si chiar stilou de brodat sau ac broderie persana.


Cel mai simplu proiect de brodat pentru un incepator este alegerea unui set de broderie cu ac broderie persana sau stilou de brodat, care contine tot ce ai nevoie pentru a duce la bun sfarsit modelul ales. Apoi, in timp, iti poti imbogati kitul creativ de broderie cu desene pentru brodat (pe care le poti realiza singur, mai intai pe hartie si apoi in lucrari de broderie) dar si cu mai multe tipuri de gherghef pentru broderie, de diferite dimensiuni. Incepe cu modele simple (desene pentru brodat cu motive vegetale sau geometrice) si bucura-te de noul tau hobby. Apoi, pe masura ce evoluezi si incepi sa aplici mai multe tipuri de cusaturi manuale cu acul sau cu stiloul de brodat, poti exersa si modele mai complexe sau broderii pe suprafete mai mari de etamina.