Filtre

Filtre active

  Carti de colorat pentru adulti 

  /9 produse

  Carti de colorat adulti

  Cartile de colorat adulti au beneficii importante pentru un adult, beneficii care tin de relaxare, exersarea concentrarii si chiar dezvoltare a creativitatii. In categoria de carti colorat pentru adulti din magazinul ProfiArt vei gasi variante fermecatoare de carti de colorat, unele realizate chiar de companii din topul celor care produc materiale de arta.

  Coloratul are nenumarate avantaje – se pare ca  necesita un nivel sporit de concentrare, ceea ce duce la antrenamentul acestei resurse. Apoi, o carte de colorat pentru adulti iti poate stimula si creativitatea, in sensul deciziilor de tip creativ asupra culorilor. Coloratul imbunatateste si dexteritatea si poate cel mai important – te deconecteaza pentru cateva minute de tehnologie.

  Unele carti de colorat adulti iti furnizeaza si imagini numai bune de inramat sau de folosit intr-o lucrare mixed media (o tehnica creativa care implica mai multe tipuri de actiuni intr-o lucrare – colaje de hartie sau de textil, culori acrilice si orice altceva iti place sa folosesti ca si element intr-o lucrare).

  Cartile de colorat pentru adulti sunt si un cadou foarte potrivit pentru cineva drag. Acestea te ajuta sa elimini stresul – s-a dovedit, in urma unor studii, ca atunci cand colorezi, creierul se relaxeaza si se activeaza acea parte a creierului care sustine creativitatea.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!