Lista produselor dupa producatori Canson

Canson – hartie versatila, pentru artistii moderni


Istoria brandului Canson se intinde pe aproape jumatate de mileniu. Prima fabrica de hartie Canson a fost deschisa in 1557, intr-un mic oras din Franta – Vidalon, actualmente o suburbie in Annonay Ardeche. Prima fabrica Canson apartinea familiei Montgolfier. Cunoscuta imagine cu balonul cu aer cald asociata brandului Canson are un sambure de adevar – pasionati de stiinta, membrii familiei Montgolfier au construit in 1782 primul balon cu aer cald. In 1798, Alexandrine de Montgolfier se casatoreste cu Berthelemy Barou de la Lombardiere de Canson iar numele fabricii este schimbat din Manufacture Royale in Canson.


Tipuri de hartie Canson online


La ProfiArt, distribuitor exclusiv Canson în Romania, gasesti toate tipurile de hartie Canson online – hartie pentru acuarele, hartie pentru acrilic, hartie pentru ulei (mai groasa si special realizata pentru a putea sustine acest tip de culoare), hartie pentru pasteluri, creion sau hartie pentru caligrafie.


Calitatea hartiei Canson este oferita de atentia acordata procesului de fabricatie, atentie care are in vedere necesitatile oricarui pictor sau artist grafic. In general, hartia Canson nu contine aditivi de inalbire sau acid, iar modalitatea de obtinere a fiecarui tip de hartie respecta experienta acumulata in cei aproape 500 de ani de activitate si porneste de la principiile traditionale de fabricare a hartiei.  


Urmareste playlist-ul de mai jos pentru a afla mai multe despre calitatea si trasaturile diferitelor tipuri de hartie Canson:


TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!