Body painting

Body painting

In categoria de body painting de pe ProfiArt ai la dispozitie peste 100 de tipuri de culori si seturi de culori pentru body painting ce pot fi o surpriza buna pentru copii la petreceri sau aniversari. In oferta ProfiArt gasesti culori pentru body painting metalice, batoane bodypainting, seturi pentru diferite tipuri de personaje (red indian, mini maus, batface, clown, spiderboy, masti de animale, tiger), sange pentru efecte speciale, fixativ gel pentru glitter sau alb de clovn.
Un exemplu de set de culori body painting popular pentru copii este setul unicorn, care contine, ca majoritatea seturilor de body painting, 4 culori (alb, galben - soare, roz si violet) si o pensula dar si instructiuni pas cu pas pentru realizarea modelului de decor pe fata – body painting.
Poti folosi un set de body painting pentru realizarea a aproximativ 40 de modele de body painting pe fata si un set poate fi potrivit pentru aniversari, zile de nastere, serbari la scoala sau la gradinita sau pentru pur si simplu un weekend creativ in familie.


Culori body painting de la Eulenspiegel
Eulenspiegel este o companie germana infiintata in 1991. Din 1996 compania a inceput sa dezvolte primele culori de make-up si in scurt timp a inceput sa lanseze si produse potrivite pentru body painting si special realizate pentru copii.