Pensule machiaj care ar trebui sa fie in trusa oricarui make-up artist

Pensule machiaj care ar trebui sa fie in trusa oricarui make-up artist
Share

O marcă bună de pensule de machiaj e destul de greu de găsit. Dacă ești make-up artist sau ești pasionat de make-up-urile precise și expresive, avem o veste bună pentru tine – daVinci, producător german de pensule pentru pictură, a lansat de curând game noi de pensule, pentru machiaj! Descoperă câteva idei în acest articol și transformă-ți următorul machiaj într-o operă de artă.

Pensulă make-up pentru luciu de buze și ruj

Este o pensulă pentru machiaj special realizată pentru aplicarea de luciu de buze și ruj. Este realizată din păr natural de samur roșu, părul este elastic și stabil asigurând un lucru precis pentru cele mai fine detalii. Are o formă specială, ideală pentru colorarea buzelor și vopsirea unui contur perfect. Aplicarea rujului și a luciului de buze este mai ușoară și are o durata mai mare dacă folosim pensula de make-up daVinci. Lungimea pensulei de make-up este de 14,9 cm și are o greutate de 4 g.

Pensula fond de ten

Pensula de machiaj potrivită pentru fond de ten pudra, lichid și cremos. Are o formă specială, înclinată, astfel încât fiecare parte a feței poate fi ușor accesibilă, asigurând o acoperire perfectă și un finisaj impecabil. Pensula pentru machiaj este realizată din fibre sintetice netede, în culoare cappuccino, având vârfurile fine asemănătoare părului natural. Fiind o pensula sintetică, este ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Este prevăzută cu un mâner confortabil cu finisaj mat de culoare neagră. Lungimea pensulei de make-up este de 12,9 cm și are o greutate de 34 g.

Pensula make-up pentru sprâncene, în unghi

Pensula de machiaj cu formă în unghi, pentru sprâncene. Pensula este compatibilă cu pudră uscată și umedă. Se folosește pentru a defini sprâncenele, trasează linii precise, subliniază formă naturală a sprâncenelor. Asigura o aplicare fină și naturală consumând mai puțin produs. Este realizată din fibre sintetice de bună calitate, foarte rezistente având vârfuri fine, asemănătoare părului natural. Mânerul pensulei pentru pudra este realizat din lemn lăcuit de culoare neagră. Lungimea pensulei de make-up este de 14,9 cm și are o greutate de 4 g.

Pensula machiaj pentru fard de pleoape

Pensula pentru machiaj, folosită pentru aplicarea fardului și estomparea acestuia pe pleoape, într-un mod profesionist. Aceastăpensula tip blender are formă ovală și este realizată din păr alb de ponei, neted și stabil, oferind o bună rezistență în timp. Este prevăzută cu un mâner confortabil, lăcuit cu finisaj lucios de culoare neagră. Lungimea pensulei pentru fard este de 16 cm și are o greutate de 7 g.

Set pensule machiaj

Acest set pensule machiaj Smokey Eyes, evocă un aspect seducător și elegant și este special realizat pentru a crește expresivitatea. Este un set de machiaj format din 4 produse: perie pentru gene, aplicator fard de pleoapă realizat din burete, pensulă aplicare pudră din păr alb de ponei, pensula contur ochi înclinată realizată din fibre sintetice. Produsele sunt realizate din materiale de bună calitate, având mânere din lemn cu finisaj lucios, de culoare neagră.

Pensula Kabuki pentru pudra, in cutie metalica

Pensulă de machiaj pentru aplicarea uniformă și naturală a pudrei, ce asigura o acoperire perfectă și un finisaj impecabil. Pensula pentru machiaj este realizată din fibre sintetice netede în culoare cappuccino, având vârfurile fine, asemănătoare părului natural. Este un produs ideal pentru persoanele cu alergii. Se comercializează în cutie metalică, care se poate închide și asigură protecție pensulei. Este ideală pentru pentru călătorii și pentru a economisi spațiu de depozitare. Pensula are coadă scurtă, de culoare neagră și lăcuita. Lungimea pensulei de make-up este de 6,5 cm și are o greutate de 36 g.

Te așteptăm cu mai multe idei și recomandări despre tehnici și materiale pentru proiecte de artă și hobby creativ și pe Facebook Instagram si YouTube și în magazinele din București!