Blog ProfiArt

Share

Ustensile Esențiale pentru Cadrele Didactice: Caietele Clairefontaine

Într-o lume a educației care evoluează constant, calitatea materialelor pe care le folosești în procesul didactic reflectă profesionalismul dascălilor și îmbunătățește semnificativ experiența de învățare a elevilor.

Tocmai de aceea, te sprijinim să faci alegeri informate și inteligente când vine vorba de materialele tale didactice: caietele Clairefontaine. Acestea sunt disponibile în magazinele ProfiArt, dar și pe site-ul nostru.
Clairefontaine - Calitate și Tradiție
Clairefontaine este un nume emblematic în industria papetăriei, cunoscut pentru calitatea superioară a produselor sale. Cu o istorie care începe în 1858, Clairefontaine este singurul producător european care își fabrică propria hârtie, garantând astfel o calitate constantă a produselor. Începând din 1950, compania a devenit renumită pentru caietele sale premium destinate școlarilor și profesorilor.Caietele Clairefontaine sunt concepute pentru a oferi confort maxim în timpul scrisului, fiind ideale pentru notițele detaliate pentru fiecare lecție în parte. Hârtia de calitate superioară asigură o scriere fluidă și clară. Astfel, se evită petele nedorite cauzate de cerneala greu absorbită. Aceste caiete sunt disponibile într-o varietate de formate și dimensiuni, potrivite pentru orice tip de lecție sau seminar.
Descoperă gama completă de caiete Clairefontaine

Gama Mimesys - Creativitate Fără Limite
Pentru profesorii care predau materii conexe artei sau susțin activități creative alături de elevii sau studenții lor, caietele de desen Mimesys de la Clairefontaine sunt o alegere excelentă. Cu o greutate a hârtiei de 125g/mp, aceste caiete permit utilizarea diverselor medii artistice, de la creioane și pixuri până la acuarele și guașe. Hârtia de înaltă calitate asigură că toate creațiile tale rămân impecabile și durabile.
Cumpără caietul de desen Mimesys aici

Blocurile de Desen Clairefontaine - Spațiu pentru Exprimare Artistică
Pentru proiecte mai ample sau lucrări de grup, blocurile de desen Clairefontaine oferă spațiu amplu pentru exprimarea artistică. Acestea vin într-o varietate de dimensiuni, gramaje și tipuri de hârtie, permițându-ți să alegi exact ceea ce este potrivit pentru stilul de predare sau proiectul în care sunt implicați elevii tăi. Fiecare bloc este conceput pentru a rezista utilizării intensive și pentru a păstra calitatea lucrărilor artistice.
Vezi toate blocurile de desen Clairefontaine
De ce să Alegi Clairefontaine?

Durabilitate: Hârtia de înaltă calitate asigură rezistență la uzură și păstrează integritatea notițelor tale pe termen lung.
Confort: Suprafața netedă a hârtiei oferă o experiență de scriere plăcută.
Versatilitate: Gama variată de produse răspunde nevoilor diverse ale cadrelor didactice și ale elevilor, de la notițe zilnice la proiecte artistice complexe.
Istorie și Tradiție: Clairefontaine are o tradiție îndelungată în fabricarea hârtiei și a produselor de papetărie, fiind un nume de încredere în domeniu.


Share

Pictura pe sticlă: Un ghid complet pentru începători

Pictura pe sticlă este o formă de artă unică și versatilă, care îți permite să transformi obiecte transparente în lucrări de artă pline de culoare. Această tehnică nu doar că îmbunătățește aspectul fizic al obiectelor de sticlă, dar adaugă și un nivel de personalitate și creativitate care poate anima orice spațiu sau eveniment.

De la decorarea ferestrelor până la personalizarea paharelor sau vazelor, pictura pe sticlă este o modalitate excelentă de a exprima viziuni artistice sau de a crea cadouri personalizate care impresionează prin originalitate și culoare.
Materiale și ustensile necesare pentru pictura pe sticlă
Pentru a începe aventura ta în lumea picturii pe sticlă, ai nevoie de câteva ustensile esențiale. În primul rând, vopselele pentru sticlă, cum ar fi cele din gama Pebeo Vitrea 160, sunt special formulate pentru a adera la suprafețele netede și non-poroase. Pentru a aplica vopseaua, poți folosi pensule de diferite mărimi, în funcție de detaliile designului tău.

Markerele Pebeo Vitrea 160 sunt instrumente extrem de utile pentru artiștii care doresc să adauge detalii precise și linii fine lucrărilor lor pe sticlă. Aceste markere sunt disponibile într-o gamă largă de culori vibrante și sunt ideale pentru scrierea pe sticlă sau pentru conturarea și detalierea desenelor. O caracteristică distinctivă a markerelor Pebeo este capacitatea lor de a oferi un flux constant de vopsea, ceea ce facilitează aplicarea netedă și uniformă, fără întreruperi sau pete de culoare.Utilizarea markerelor este simplă: înainte de folosire, este recomandat să agiți bine markerul cu capacul pus pentru a asigura amestecarea uniformă a pigmentului. Vârful markerului permite aplicarea cu precizie, fiind ideal pentru lucrări detaliate sau pentru adăugarea de text pe obiectele de sticlă. După aplicare, la fel ca și în cazul vopselelor, obiectele decorate trebuie coapte în cuptor pentru a fixa permanent designul.

În gama Pebeo Vitrea 160 poți găsi și contururile pentru sticlă, cunoscute și sub numele de „outliners”, sunt utilizate pentru a crea linii definitive și bariere de culoare pe lucrările de sticlă. Acestea sunt esențiale pentru artiștii care doresc să adauge complexitate și definiție designurilor lor, având capacitatea de a separa diferitele secțiuni colorate, prevenind astfel amestecarea nedorită a nuanțelor. Outlinerul vine în tuburi cu aplicator fin, ce permite trasarea de linii precise, fiind ideal pentru adăugarea de contururi sau detalii decorative în orice proiect de pictură pe sticlă.Utilizarea contururilor este relativ simplă și oferă o rezistență mare după coacerea în cuptor, asigurând că liniile rămân intacte și protejate de factorii externi. Acest aspect este vital pentru menținerea clarității și acurateței detaliilor în timp, contribuind la durabilitatea și calitatea estetică a lucrărilor finale.

Pebeo oferă o gamă variată de mediumuri care pot fi folosite împreună cu vopselele Vitrea 160 pentru a obține diverse efecte și finisaje. Mediumul Iridescent transformă orice culoare de bază într-una cu reflexii perlate, adăugând un efect de strălucire subtilă lucrărilor tale. Mediumul Frosted produce un finisaj mat și translucid, imitând aspectul sticlei sablate, ideal pentru crearea de intimitate pe suprafețele de sticlă, fără a bloca lumina.
Aceste mediumuri sunt deosebit de utile pentru personalizarea proiectelor, permițând artistului să modifice aspectul culorilor de bază sau să adauge texturi specifice care să îmbogățească vizual obiectul pictat. Aplicarea se face ușor, mediumul amestecându-se direct cu vopseaua înainte de aplicare, sau aplicându-se peste un strat de vopsea deja uscat, în funcție de efectul dorit.

Sugestii de proiecte și modele pentru pictura pe sticlă
Pictura pe sticlă oferă o gamă largă de posibilități creative, de la proiecte simple, ideale pentru începători, până la creații complexe, potrivite pentru artiștii mai experimentați. Unul dintre proiectele de bază ar putea fi decorarea paharelor de vin sau a halbelor de bere. Acest lucru se poate face prin aplicarea unor simple modele florale sau abstracte, care adaugă un plus de stil și o amprentă personală obiectelor de uz cotidian.
Dacă îți dorești să te aventurezi în proiecte mai ample, poți încerca pictura pe fereastră, creând astfel vitralii moderne care pot transforma lumina naturală într-un spectacol de culoare în propria locuință. Modelele pot varia de la peisaje simple la reprezentări complexe ale unor scene naturale sau urbane, fiecare având potențialul de a capta și de a refracta lumina în moduri surprinzătoare.

Tehnici și sfaturi pentru un rezultat reușit
Pentru a te asigura că lucrarea ta de artă va avea un rezultat frumos și durabil, este important să pregătești corespunzător suprafața de sticlă. Aceasta ar trebui curățată înainte de aplicarea vopselei, ideal cu alcool sau apă și săpun, pentru a îndepărta orice urme de grăsime sau murdărie. După aplicarea vopselei și finalizarea designului, obiectele pictate trebuie să fie coapte într-un cuptor preîncălzit, conform instrucțiunilor specificate de producătorul vopselei. Acest proces de coacere fixează vopseaua, făcând-o rezistentă la apă și la uzură.
Pictura pe sticlă este o modalitate minunată de a adăuga culoare și personalitate obiectelor din jur. Fie că alegi să decorezi articole pentru uz personal sau să creezi cadouri personalizate pentru cei dragi, tehnicile și materialele descrise îți vor permite să explorezi și să te exprimi artistic în noi și fascinante moduri.


Te așteptăm cu mai multe idei și recomandări despre tehnici și materiale pentru proiecte de artă și hobby creativ și pe Facebook , Instagram si YouTube dar și în magazinele din București!.

Share

Pictura pe porțelan: transformarea pieselor clasice în decorațiuni moderne

Pictura pe porțelan este o formă de artă care combină tradiția cu modernismul, fiind o modalitate creativă de a transforma obiectele de zi cu zi în piese de decor unicat. Acest meșteșug artistic nu doar că reînvie frumusețea obiectelor de porțelan, dar permite și personalizarea acestora în conformitate cu cele mai recente tendințe în designul interior.

În acest articol, vom explora diverse idei de proiecte prin care poți transforma piesele clasice de porțelan în decorațiuni moderne, adăugând un strop de originalitate și stil locuinței tale.
1. Seturi de cafea cu tematică urbană
Un proiect popular este reîmprospătarea seturilor de cafea sau ceai. Alege un motiv urban, cum ar fi siluetele unor clădiri cunoscute sau elemente grafice moderne, și aplică-le pe suprafața netedă a porțelanului. Aceste seturi transformate pot servi nu doar ca obiecte de utilizat zilnic, dar și ca elemente decorative într-o vitrină sau pe o măsuță de cafea.

2. Vase de flori cu pattern-uri abstracte
Vasele de porțelan clasice pot fi transformate în opere de artă moderne prin pictarea unor pattern-uri abstracte. Folosește culori pigmentare și realizează forme geometrice pentru a crea un contrast vizual puternic. Aceste vase pot deveni centrul de atenție în orice cameră, fie că sunt plasate pe mesele laterale sau pe rafturile unei biblioteci.
3. Farfurii decorative cu portrete stilizate
O idee inovatoare este transformarea farfuriilor de porțelan în mici tablouri, pictând portrete stilizate ale unor figuri iconice moderne sau personaje fictive. Aceste piese pot fi folosite pentru a adăuga un element artistic și personalizat în decorul casei tale, fiind ideale pentru a fi expuse pe pereți sau în vitrine. Mai mult, marginile farfuriilor servesc drept rame decorative pentru micuțele opere de artă pictate de tine.

4. Boluri ornamentale cu motive naturale contemporane
Bolurile de porțelan pot fi reînnoite prin aplicarea unor motive naturale, cum ar fi frunze stilizate, flori sau forme organice, interpretate într-un stil contemporan. Utilizarea unui paletar limitat de culori, cum ar fi negru și alb sau tonuri pastelate, poate adăuga o notă de eleganță și simplitate modernă.5. Ceasuri din farfurii de porțelan
Transformă o farfurie de porțelan într-un ceas de perete unic. Alege un design simplu, modern, care să complementeze mecanismul ceasului și să se integreze armonios în decorul actual. Acest tip de proiect adaugă funcționalitate artistică și poate fi un cadou personalizat apreciat.

Acestea sunt doar câteva idei care reflectă modul în care pictura pe porțelan poate aduce o nouă viață obiectelor vechi, găsite fie în magazine second hand, fie prin podul casei. Mai mult, un twist artistic le-ar putea transforma în decorațiuni moderne care îmbină funcționalitatea cu estetica. Fiecare piesă pictată manual nu doar că îți reflectă personalitatea, dar adaugă și un accent artistic locuinței tale, făcând fiecare colț special și personalizat.
Seturile de Culori Porcelaine 150 de la Pebeo
Seturile de Culori Porcelaine 150 de la Pebeo transformă orice proiect sau idee de pictură pe porțelan într-o operă de artă durabilă și vibrantă. Culorile se pot aplica direct pe o bază curată și degresată cu alcool sau apă cu săpun. După uscarea timp de 24 de ore, obiectele decorate pot fi introduse într-un cuptor rece, care odată ce atinge temperatura de 150°C, este setat să coacă timp de 35 de minute. Acest proces conferă culorilor un aspect emailat autentic și le face rezistente la spălare în mașina de vase, conform recomandărilor de pe etichetă.

Diluantul pentru Culori Porcelaine 150
Tot din gama Porcelaine 150 de la Pebeo este și Diluantul pentru Culori, conceput pentru a spori fluiditatea culorilor fără a le diminua intensitatea. Acesta este ideal pentru artiștii care doresc să obțină detalii mai fine și linii mai netede fără a compromite intensitatea culorilor. Utilizarea acestui diluant permite o aplicare mai ușoară a vopselei pe porțelan, facilitând crearea de gradienturi și efecte de umbrire.
Mediumul Lucios Porcelaine 150
Mediumul Lucios Porcelaine 150 de la Pebeo permite crearea de tonuri mai deschise, păstrând în același timp strălucirea și intensitatea culorilor originale. Acest medium este ideal pentru artiștii care doresc să experimenteze cu paletele de culori și să obțină nuanțe personalizate fără a diminua calitatea sau consistența vopselei. Utilizarea acestui medium adaugă o dimensiune suplimentară lucrărilor de porțelan, oferind un finisaj lustruit și atrăgător.

Markerele Porcelaine 150
În gamă poți găsi și Markerele Porcelaine 150 de la Pebeo, instrumente excelente pentru artiștii care doresc precizie în aplicarea culorilor pe porțelan, faianță și alte materiale rezistente la temperaturi înalte. Cu finisaje lucioase sau mate, culorile sunt translucide sau opace, îți permite să aduci la viață creații artistice pe suprafețe neconvenționale. După finalizarea proiectului, fixarea lucrărilor se realizează prin coacere în cuptor, garantând aderența pe termen lung și rezistența în condiții de utilizare frecventă.
Conturul Porcelaine 150
Conturul Porcelaine 150 de la Pebeo este ideal pentru a evidenția lucrările pe porțelan și pentru a aduce un plus de contrast acestora. Disponibil în tuburi concepute cu canulă, permite aplicarea cu ușurință a liniilor precise, facilitând delimitarea zonelor colorate și prevenind amestecul nedorit al culorilor. Acest produs este esențial pentru tehnica cloisonné și alte metode care necesită precizie în conturare.

Culorile Porcelaine 150
Culorile Porcelaine 150 de la Pebeo oferă o gamă largă de opțiuni pentru pictura pe porțelan și faianță. Aceste culori pot fi amestecate între ele pentru a obține nuanțe personalizate, fiecare cu un aspect emailat superb după coacere la 150°C. Cu o varietate de metode de aplicare, de la pensule la șabloane, Porcelaine 150 face ca emailarea profesională să fie accesibilă tuturor, deschizând posibilități nelimitate pentru decorarea obiectelor ceramice.
Te așteptăm cu mai multe idei și recomandări despre tehnici și materiale pentru proiecte de artă și hobby creativ și pe Facebook , Instagram si YouTube dar și în magazinele din București!.
Share

Pictura pe mătase: un univers de culoare și creativitate

Pictura pe mătase este o formă de artă sofisticată și plină de grație care transformă țesăturile fine în opere de artă unice, personalizate. Această tehnică, care combină elemente de design textil cu pictura tradițională, oferă posibilități nelimitate pentru artiști și entuziaști ai meșteșugurilor.

Fie că ești un începător curios sau un artist experimentat în căutarea unor noi medii de exprimare, pictura pe mătase deschide o lume plină de culoare și creativitate. În acest articol, vom explora câteva idei de proiecte și tehnici care te pot ajuta să începi călătoria în pictura pe mătase.
Idei de proiecte pentru pictura pe mătase

1. Eșarfe și batiste personalizate
Una dintre cele mai populare utilizări ale picturii pe mătase este crearea de eșarfe și batiste personalizate. Aceasta nu numai că îți permite să creezi accesorii unice, dar poate fi și un cadou minunat pentru cineva drag. Poți experimenta cu diverse modele, de la motive florale și abstracte până la peisaje sau portrete stilizate.

2. Lampioane decorative
Pictura pe mătase poate fi aplicată și în decorarea casei prin crearea unor lampioane din mătase pictată. Acestea adaugă o notă de eleganță și culoare oricărui spațiu, emanând o lumină caldă prin țesătura delicat colorată.3. Picturi murale pe mătase
Dacă ești interesat de proiecte mai mari, poți să te aventurezi în realizarea unor picturi murale pe mătase, care pot fi folosite ca draperii, divizoare de cameră sau pur și simplu ca opere de artă de perete. Aceste lucrări mari atrag atenția și pot transforma un perete gol într-un punct focal impresionant.

Pictura pe mătase este o modalitate minunată de a explora creativitatea într-un mod vizual și tactil. Experimentând cu diferite tehnici și proiecte, vei descoperi cu siguranță bucuria de a transforma o bucată simplă de mătase într-o operă de artă.Culori pentru mătase de la Pebeo: Setasilk
Pictura pe mătase este atât de ușoară cu ajutorul culorilor pentru mătase Setasilk de la Pebeo. Acest set inițial conține șase nuanțe de 20ml fiecare, ideale pentru cei care doresc să exploreze arta picturii pe mătase fără a compromite calitatea. Culorile Setasilk sunt concepute pentru a oferi un finisaj luminos și intens, care poate fi aplicat pe diferite tipuri de mătase, incluzând twill, pongee, crepe de Chine, și georgette crepe. Datorită consistenței lor fluide, aceste vopseluri sunt ușor de aplicat, producând tonuri bogate și rafinate care nu rigidizează materialul, păstrând astfel fluiditatea și suplețea naturală a mătăsii.Contur pentru mătase: Setacolor Gutta Pebeo
Pentru a adăuga definiție și contrast lucrărilor tale pe mătase, Setacolor Gutta de la Pebeo este un instrument esențial. Această gutta pe bază de apă este disponibilă în formă perlată și opacă, fiind perfectă pentru tehnica serti, care implică crearea de bariere pentru a separa culorile în design. Gutta este aplicată înainte de pictură pentru a contura detaliile fine și pentru a preveni amestecul nuanțelor. După aplicarea și uscarea culorilor, gutta se îndepărtează sau se fixează, lăsând în urmă linii curate și netede care accentuează frumusețea lucrării finale.Culori pentru mătase Setasilk Pebeo
Extinzând paleta de culori disponibile în setul inițial, culorile individuale Setasilk Pebeo oferă o gamă largă de opțiuni pentru artiștii care doresc să-și personalizeze paleta. Aceste vopseluri pe bază de apă sunt gata de utilizare și pot fi amestecate între ele pentru a obține nuanțe personalizate. Ele sunt ideale pentru diverse tehnici de pictură pe mătase, cum ar fi aplicarea cu sare, tehnicile cu soare sau batik cu ceară, permițând realizarea unor efecte picturale remarcabile care sunt fixate termic pentru a rezista la spălare.
Medium pentru deschiderea culorilor textile Setasilk Pebeo
Pentru artiștii care doresc să exploreze nuanțe mai subtile sau să creeze efecte de acuarelă pe mătase, Mediumul pentru Deschiderea Culorilor Textile Setasilk de la Pebeo este un aditiv valoros. Acest medium este amestecat cu culorile Setasilk pentru a le dilua, facilitând crearea de tonuri mai deschise și efecte de transparență crescută. Utilizarea acestui medium îmbunătățește fluiditatea și extinderea culorilor pe mătase, oferind noi posibilități pentru exprimarea artistică.
Aceste produse de la Pebeo transformă pictura pe mătase într-o experiență plină de posibilități, oferind artiștilor instrumentele necesare pentru a crea opere de artă textile care sunt la fel de durabile pe cât sunt de frumoase. Fie că este vorba de accentuarea detaliilor fine cu gutta sau de explorarea efectelor luminoase cu culori fluide, pictura pe mătase devine o formă de artă accesibilă și atât de plăcută!Te așteptăm cu mai multe idei și recomandări despre tehnici și materiale pentru proiecte de artă și hobby creativ și pe Facebook , Instagram si YouTube dar și în magazinele din București!.
Share

Pensulele da Vinci: Inovație și tradiție în fabricarea pensulelor de artă

Fondată în mijlocul secolului trecut, fabrica de pensule da Vinci din Nürnberg, Germania, a devenit un simbol al excelenței în domeniul pensulelor pentru artiști, cosmetice, hobby-uri și chiar perii pentru domeniul dentar.

Prin utilizarea celor mai bune materiale, meșteșugărirea tradițională combinată cu procese de producție moderne, da Vinci garantează standarde de calitate impecabile pentru întreaga sa gamă de produse.Calitate Excepțională a Pensulelor da Vinci:
Încă de la începuturile sale, da Vinci s-a distins prin calitatea excepțională a pensulelor sale, ce sunt realizate manual de maeștri artizani. Acești maeștri au absolvit programe de ucenicie de trei ani și sunt continuu formați înainte de a putea produce pensulele da Vinci. Această dedicație pentru arta tradițională a fabricării pensulelor este combinată cu inovații tehnologice care permit îmbunătățirea constantă a produselor.Inovația și Cercetarea da Vinci:
Da Vinci este recunoscută pentru investițiile continue în cercetare pentru a dezvolta fibre sintetice care să imite calitățile părului natural de Kolinsky, extrem de apreciat, dar tot mai rar și costisitor. Rezultatul este seria COLINEO, o inovație în domeniul fibrelor sintetice care oferă o elasticitate și o absorbție a culorii comparabilă cu părul natural, contribuind totodată la protecția speciilor amenințate.O gamă variată de pensule:
Pensulele da Vinci sunt disponibile într-o varietate largă de forme și dimensiuni, adaptate pentru diferite tehnici și medii artistice, de la acuarele și uleiuri, până la acrilice și vopsea pentru ceramică. Fiecare pensulă este proiectată pentru a oferi artistului control maxim și pentru a facilita expresia artistică fără compromisuri. Astfel, indiferent de nivelul de expertiză sau de stilul artistic, fiecare creator poate găsi instrumentul perfect pentru nevoile sale.Disponibile în România prin ProfiArt:
Pentru artiștii din România, pensulele da Vinci sunt disponibile prin intermediul ProfiArt. Ne-am propus să oferim comunității locale de artiști acces la întreaga gamă de pensule de artă, cosmetică, pentru hobby-uri și școală. Acest parteneriat asigură că artiștii pot achiziționa instrumente de înaltă calitate, care să îmbunătățească și să inspire fiecare lucrare artistică.Întreținerea Pensulelor da Vinci:
Pentru a menține calitatea și longevitatea pensulelor da Vinci, este esențial să le cureți și să le întreții corespunzător după fiecare utilizare. Iată câteva sfaturi fundamentale pentru curățarea pensulelor, indiferent de mediul utilizat:

Pentru culori pe bază de apă: Culorile solubile în apă, cum ar fi acuarelele, trebuie clătite cu apă după utilizare. Asigură-te că tot pigmentul este îndepărtat din pensulă.
Pentru culori acrilice: Atât timp cât vopseaua acrilică este încă umedă, aceasta ar trebui să fie spălată cu apă. Dacă vopseaua s-a uscat, va fi necesar să folosești agenți speciali de curățare pentru a o îndepărta.
Pentru culori pe bază de ulei: Acestea trebuie să fie îndepărtate inițial cu o cârpă, urmând ca pensula să fie curățată cu un solvent specific sau un detergent special pentru pensule.
Fie că este vorba de păr natural sau fibre sintetice, pensulele da Vinci ar trebui să fie curățate cu un săpun special, care menține și condiționează fibra pensulei. Săpunul pe bază de uleiuri vegetale este ideal, deoarece curăță eficient fără a extrage uleiurile naturale esențiale din fibre. Atunci când speli pensula, este important să freci ușor sub apă călduță, îndepărtând orice reziduu de pigment, în special de la baza firului de păr, unde pigmentul tinde să se acumuleze.

După spălare, folosește o bucată fină de pânză pentru a șterge pensula, modelând-o apoi în forma originală. Această procedură este cunoscută de artiști sub numele de „dressing”. Lasă pensula să se usuce complet în aer liber, evitând plasarea acesteia pe radiatoare sau alte surse de căldură directă, deoarece acestea pot usca prea rapid firul de păr, ducând la deteriorarea lui și la desprinderea capului pensulei de mâner.Respectând aceste reguli de bază, pensulele tale da Vinci își vor păstra calitățile și vor fi pregătite să ofere cele mai bune rezultate de fiecare dată când le folosești, menținând standardele înalte de calitate și performanță pentru care sunt cunoscute.
Te așteptăm cu mai multe idei și recomandări despre tehnici și materiale pentru proiecte de artă și hobby creativ și pe Facebook , Instagram si YouTube dar și în magazinele din București!.