Blog ProfiArt

Share

Transformă-ți piesele de îmbrăcăminte din piele cu vopselele pentru piele Pebeo Setacolor

Setacolor Leather este o gamă de culori pentru piele produse de Pebeo, companie cunoscută pentru produsele de artă și hobby de calitate. Setacolor Leather este special conceput pentru a fi utilizat pe o varietate de materiale din piele, cum ar fi genți, curele, încălțăminte și chiar haine, oferind o varietate de culori vibrante și de nuanțe pentru a fi alese.

Aceste culori pentru piele sunt disponibile într-o varietate mare de culori și se pot utiliza în multe moduri diferite pentru a crea modele, design-uri și decoruri personalizate. În plus, ele sunt extrem de ușor de utilizat, astfel încât chiar și cei care nu au experiență în pictarea sau decorarea pielii pot să obțină rezultate impresionante.

Culori, Tehnică și creativitate


Odată ce ai ales culorile potrivite pentru proiectul tău, trebuie să decizi asupra tehnicii de utilizare. În general, culorile Setacolor Leather sunt aplicate cu ajutorul unei pensule, cu pulverizare sau prin imersare, în funcție de preferințele tale. Ele se pot folosi și cu șabloane, prin aplicarea directă sau cu ajutorul unor instrumente de decorare.Culorile Setacolor Leather sunt destinate să fie aplicate pe materiale din piele de culoare deschisă și cu o textură netedă, iar rezultatul final este rezistent și durabil. De asemenea, ele sunt rezistente la apă și nu se vor estompa în timp.


Cum/când folosim aceste culori?

Setacolor Leather este o soluție excelentă pentru a reînnoi sau transforma hainele sau accesoriile tale din piele, oferindu-le un aspect personalizat și modern. Această gamă de culori pentru piele poate fi utilizată pentru a decora orice element din piele, de la genți și curele la pantofi sau jachete. Sunt ușor de utilizat și oferă o varietate mare de tehnici de aplicare, astfel încât oricine poate obține rezultate remarcabile.
Pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate, este important să urmezi instrucțiunile de utilizare ale culorilor Setacolor Leather.

Tehnici

Personalizarea hainelor, pantofilor și a altor articole vestimentare din piele cu vopsea este mereu distractivă, indiferent dacă ești un pictor talentat sau nu ai experiență în pictură. Puteți să vă decorați hainele noi sau să recondiționați piesele vechi din piele. Hainele, pantofii și alte articole vestimentare din piele nu pot fi pictate cu acuarele sau culori ulei, ci cu culori speciale pentru piele și urmând câțiva pași specifici.Pentru a pregăti suprafața de lucru, trebuie să curățați pielea cu soluții speciale pentru piele, să îndepărtați finisajul din fabrica și să protejați zonele care nu trebuie pictate. Materialele necesare pentru personalizarea pieselor din piele variază în funcție de tipul de articol ales și de starea acestuia, însă pielea poate fi vopsită cu toate culorile acrilice. Pentru un design durabil, este recomandat să folosiți culori special create pentru piele.

Aplicarea culorilor acrilice pe piele este destul de simplă și poate fi realizată cu pensule, aerografe sau bureți. Dacă folosiți pensule, încercați să nu încărcați prea mult pensula cu vopsea și să aplicați vopseaua în straturi subțiri. Dacă aveți o pereche de pantofi din piele pe care o iubiți și nu vreți să renunțați la ea, puteți să o transformați sau să o recondiționați folosind soluții speciale pentru curățarea pielei.

SETACOLOR LEATHER LA PROFIART
Puteți găsi toate aceste produse necesare pentru personalizarea articolelor din piele, la ProfiArt. Vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din București sau să accesați site-ul nostru și să descoperiți gama noastră variată de culori pentru piele Setacolor Leather, pe care le puteți utiliza pentru a crea articole vestimentare unice și personalizate.În plus, la ProfiArt oferim o varietate de accesorii de calitate, cum ar fi pensule, bureți și instrumente de gravare, care te pot ajuta să obții rezultatele dorite:
Setacolor Leather de la Pebeo sunt vopsele speciale pentru piele, oferind o aderență puternică și durabilitate în timpul utilizării.
Aceste vopsele au o gamă largă de culori, de la nuanțe intense și luminoase până la culori neutre, oferind astfel posibilitatea de a personaliza orice tip de articol vestimentar din piele.
Setacolor Leather de la Pebeo sunt vopsele acrilice, ceea ce înseamnă că sunt foarte ușor de aplicat și de curățat după utilizare.
Aceste vopsele sunt ideale pentru o gamă variată de proiecte de artă și design, cum ar fi pictarea și personalizarea încălțămintei, jachetelor, geantelor, curelelor și multe altele.
Setacolor Leather de la Pebeo sunt produse de înaltă calitate, oferind astfel un rezultat final profesional și durabil, cu un aspect proaspăt și elegant.

DESPRE PEBEO
Pebeo este un brand francez de renume mondial în domeniul vopselelor și materialelor pentru artiști. Fondat în 1919, Pebeo s-a remarcat prin inovațiile sale și prin calitatea superioară a produselor sale, oferind o gamă largă de culori și medii de pictură pentru artiști amatori și profesioniști. Setacolor este una dintre liniile cele mai cunoscute ale brandului, special concepute pentru pictarea pe textile, inclusiv pe piele. Cu o gamă variată de culori și finisaje, vopselele Setacolor sunt ușor de utilizat și oferă o rezistență excelentă la spălare și uzură, astfel încât oricine poate crea obiecte personalizate unice cu ușurință.Te așteptăm cu mai multe idei și recomandări despre tehnici și materiale pentru proiecte de artă și hobby creativ și pe Facebook , Instagram si YouTube dar și în magazinele din București!