Blog ProfiArt

Share

Cel mai frumos cadou de Craciun? Cel care inspira la creativitate!

Decembrie e, de cele mai multe ori, una dintre cele mai aglomerate luni pentru oricine. Așa că e destul de des întâlnită situația în care ai rămas pe ultima sută de metri cu cadourile și trebuie să iei câteva decizii rapide, dar fără a renunța la calitate sau la o semnificație frumoasă a ideii de cadou de Crăciun. Noi credem că cele mai frumoase lucruri pe care le poți oferi celor dragi îi ajută să-și dezvolte creativitatea – fie că e vorba de un kit macrame, un set de acuarele sau un set de creioane colorate, ceea ce oferi este un timp în care își pot dezvolta sau antrena o deprindere creativă. Și ce poate fi mai entuziasmant decât atât?
Ți-am pregătit câteva idei de cadouri creative pe care să le oferi de Crăciun dar nu uita că putem povesti și la telefon despre cele mai bune idei și recomandări pentru tehnicile creative, de artă și hobby, care te interesează. Găsești aici datele de contact pentru fiecare magazin ProfiArt din București și te așteptăm în vizită sau cu un telefon.
Idei de cadouri pentru copii
Bineînțeles că jucăriile sunt primele care-și găsesc locul sub orice brad de Crăciun. Noi îți oferim seturi bune de joacă dar și cu un rol educativ. În colțul copiilor (categoria noastră de produse dedicate copiilor) ai la dispoziție cele mai creative seturi pentru cei mici. Selecția produselor a fost făcută cu gândul la procesul de învățare a unui copil.
De exemplu, lucrul cu diferitele materiale și texturi, dar și exersarea activităților de precizie (cum ar fi montajul strasurilor pe o planșă sau modelarea hârtiei conform unor instrucțiuni), sunt activități relativ simple dar care aduc multe beneficii în dezvoltarea unui copil, atât la nivel de gândire cât și la nivel de motricitate sau procese mai complexe, cum ar fi planificarea, vizualizarea unei forme în spațiu sau familiarizarea cu dinamica materialelor.
Iată trei idei de cadouri pentru copii, seturi educative pe care, în funcție de vârsta copilului tău, le poți trece pe lista Moșului.
Kit pentru crosetat minigurumi panda

Vei găsi în interior tot materialul necesar pentru a croșeta un panda. Trusa de croșetat amigurumi Nana the panda conține: 73 metri fir de bumbac, în 4 culori diferite, 15 g de umplutură, un nas de siguranță de 6 x 8mm, un cârlig de 2,5 mm, un ac de cusut, doi markeri de cusături, o broșură explicativă detaliată.
Kit creativ origami zbor magic

Acest kit constă în realizarea a 8 păsări origami de diferite mărimi pe care să le agățați pe cercul metalic. Kitul este compus din: 1 cerc metalic alb cu diametrul de 15 cm, 8 foi de origami, 1 coală pentru contur, 1 bobină de fir de nailon, 1 ac, 1 mărgea din lemn cu diametrul de 1,5 cm, 20 pelete de lipici. În pachet este inclus și un ghid de creație ilustrat pentru a dezvoltă imaginația copiilor. Plierea origami este bine explicată cu diagrame. Acest kit este potrivit pentru vârstă de peste 8 ani.
Marionetă tip șosetă, în formă de rechin

Această marionetă distractivă acoperă mâna și este soluția ideală pentru a spune povești celor mici. Pachetul conține: șosetă, autocolant, accesorii, ochi care se mișcă și o broșură ilustrată cu instrucțiuni de folosire. Acest produs este recomandat copiilor de peste 6 ani.
Idei cadouri Craciun pentru artisti
Dacă ești în căutarea unori idei cadouri Craciun pentru un artist, e bine să știi că în campania noastră de reduceri ai la dispoziție și produse marca Schmincke. Acestea sunt cunoscute și apreciate de artiști din întreaga lume pentru calitatea lor excepțională. Iată trei idei de seturi de la acest producător german de materiale de artă, pe care le poți oferi de Crăciun unui artist, știind că nu vei da greș.
Acuarele fine set 24 x 1/2 în cutie de metal Akademie
Gama Aquarelle Akademie conține 24 culori concentrate (majoritatea cu 4 din5 stele pentru rezistență la lumina), ce formează un asortiment bine echilibrat pentru pictură în acuarelă, din punct de vedere didactic și coloristic. Cei mai buni pigmenți pentru artiști și o combinație cu gumă arabică că și liant garantează rezultate excelente, precum și proprietăți de aplicare ideale chiar și pe hârtii moi pentru acuarelă.
Set 8 x 75 ml culori acrilice College
Gama de culori acrilice Schmincke College este special concepută pentru studenți și elevi și este disponibilă în 36 de culori. După uscare, aceste culori capătă un aspect de semi-mat.Fiind destinată elevilor și studenților, raportul preț-calitate al acestei game este unul foarte bun.
Set 5 x 20ml Gouache Calligraphy

Cele mai fine gouache. special dezvoltate pentru caligrafie. Nuanțele din această gamă sunt vii și opace, iar consistența permite multiple aplicații caligrafice. Se pot subția cu apă pentru obținerea altor consistențe. Setul conține 5 tuburi a câte 20 ml fiecare, cu nuanțele: ultra opaque white, madder red, Paris blue, jet black, gold pearl.
Idei cadouri pentru pasionatii de arts & crafts
Dacă plănuiești să cumperi cadouri de Crăciun pentru o persoană pasionată de tehnicile crafts, instrumentele pentru o tehnică nouă ar putea fi o idee foarte bună. În primul rând, ar trebui să te interesezi care sunt acele tehnici pe care persoana dragă le-a încercat deja, și să afli care din tehnicile noi sunt considerate interesante.
Iată trei idei cadouri, instrumente pentru tehnici creative pe care orice pasionat de arts & crafts ar trebui să fie bucuros să le testeze, dată fiind simplitatea acestora.
Război de țesut și accesorii Weaving Discover Kit
Conținutul setului: război de țesut (neasamblat), lipici, fir de 6 m, pieptene, ac și fire în diferite culori și calități: 30 m în total.Aflați cum să țeseți cu acest kit de antrenament ce conține tot ce ai nevoie pentru a începe. Scanează codul QR pentru a învață 4 tehnici diferite de țesut și cum să finalizezi o piesă. Videoclipul detaliat vă ghidează prin activitatea țesutului și tehnici, încheind prin agățarea piesei pe un perete.
Culori acrilice 118 ml Pouring Experiences
Culorile acrilice Pouring Experiences sunt culori mixate cu medium pentru pouring. Astfel, s-au obținut culori fluide, cu pigment intens și saturat, perfecte pentru orice tehnică de pouring art. Culorile pentru pouring sunt gata de utilizare, au un finisaj lucios și sunt disponibile în 20 de nuanțe. Cantitatea din fiecare recipient este de 118 ml.Aceste culori se pot aplica pe orice suprafață și pot fi utilizate pentru a obține efecte surprinzătoare. Tehnicile de pouring art (tehnica lanțului, tehnica dutch sau tourbillon) sunt potrivite pentru începători și artișți profesioniști deopotrivă.
Kit ProfiArt pentru pictură pe textile
Kitul ProfiArt pentru pictură pe textile conține tot ce ai nevoie pentru a-ți picta hainele sau pentru a crea decorațiuni de interior pe accesorii din material textil. Chiar dacă nu ai mai pictat haine niciodată, cu ajutorul șablonului mandala inclus în set vei obține rezultate excelente, dacă respecți câțiva pași simpli!
Te așteptăm cu mai multe idei și recomandări despre tehnici și materiale pentru proiecte de artă și hobby creativ și pe Facebook , Instagram si YouTube și în magazinele din București!
Share

Pensule machiaj care ar trebui sa fie in trusa oricarui make-up artist

O marcă bună de pensule de machiaj e destul de greu de găsit. Dacă ești make-up artist sau ești pasionat de make-up-urile precise și expresive, avem o veste bună pentru tine – daVinci, producător german de pensule pentru pictură, a lansat de curând game noi de pensule, pentru machiaj! Descoperă câteva idei în acest articol și transformă-ți următorul machiaj într-o operă de artă.
Pensulă make-up pentru luciu de buze și ruj

Este o pensulă pentru machiaj special realizată pentru aplicarea de luciu de buze și ruj. Este realizată din păr natural de samur roșu, părul este elastic și stabil asigurând un lucru precis pentru cele mai fine detalii. Are o formă specială, ideală pentru colorarea buzelor și vopsirea unui contur perfect. Aplicarea rujului și a luciului de buze este mai ușoară și are o durata mai mare dacă folosim pensula de make-up daVinci. Lungimea pensulei de make-up este de 14,9 cm și are o greutate de 4 g.
Pensula fond de ten

Pensula de machiaj potrivită pentru fond de ten pudra, lichid și cremos. Are o formă specială, înclinată, astfel încât fiecare parte a feței poate fi ușor accesibilă, asigurând o acoperire perfectă și un finisaj impecabil. Pensula pentru machiaj este realizată din fibre sintetice netede, în culoare cappuccino, având vârfurile fine asemănătoare părului natural. Fiind o pensula sintetică, este ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Este prevăzută cu un mâner confortabil cu finisaj mat de culoare neagră. Lungimea pensulei de make-up este de 12,9 cm și are o greutate de 34 g.
Pensula make-up pentru sprâncene, în unghi

Pensula de machiaj cu formă în unghi, pentru sprâncene. Pensula este compatibilă cu pudră uscată și umedă. Se folosește pentru a defini sprâncenele, trasează linii precise, subliniază formă naturală a sprâncenelor. Asigura o aplicare fină și naturală consumând mai puțin produs. Este realizată din fibre sintetice de bună calitate, foarte rezistente având vârfuri fine, asemănătoare părului natural. Mânerul pensulei pentru pudra este realizat din lemn lăcuit de culoare neagră. Lungimea pensulei de make-up este de 14,9 cm și are o greutate de 4 g.
Pensula machiaj pentru fard de pleoape

Pensula pentru machiaj, folosită pentru aplicarea fardului și estomparea acestuia pe pleoape, într-un mod profesionist. Aceastăpensula tip blender are formă ovală și este realizată din păr alb de ponei, neted și stabil, oferind o bună rezistență în timp. Este prevăzută cu un mâner confortabil, lăcuit cu finisaj lucios de culoare neagră. Lungimea pensulei pentru fard este de 16 cm și are o greutate de 7 g.
Set pensule machiaj

Acest set pensule machiaj Smokey Eyes, evocă un aspect seducător și elegant și este special realizat pentru a crește expresivitatea. Este un set de machiaj format din 4 produse: perie pentru gene, aplicator fard de pleoapă realizat din burete, pensulă aplicare pudră din păr alb de ponei, pensula contur ochi înclinată realizată din fibre sintetice. Produsele sunt realizate din materiale de bună calitate, având mânere din lemn cu finisaj lucios, de culoare neagră.
Pensula Kabuki pentru pudra, in cutie metalica

Pensulă de machiaj pentru aplicarea uniformă și naturală a pudrei, ce asigura o acoperire perfectă și un finisaj impecabil. Pensula pentru machiaj este realizată din fibre sintetice netede în culoare cappuccino, având vârfurile fine, asemănătoare părului natural. Este un produs ideal pentru persoanele cu alergii. Se comercializează în cutie metalică, care se poate închide și asigură protecție pensulei. Este ideală pentru pentru călătorii și pentru a economisi spațiu de depozitare. Pensula are coadă scurtă, de culoare neagră și lăcuita. Lungimea pensulei de make-up este de 6,5 cm și are o greutate de 36 g.

Te așteptăm cu mai multe idei și recomandări despre tehnici și materiale pentru proiecte de artă și hobby creativ și pe Facebook , Instagram si YouTube și în magazinele din București!