Articole din lemn 

/405 produse

Articole din lemn pentru decor

O categorie care contine aproape 400 de repere de care te poti bucura in cadrul proiectelor de hobby creativ sau design interior preferate. Articolele din lemn din oferta noastra pot fi decorate cu o varietate de tehnici interesante – de la cufere infrumusetate cu ajutorul tehnicii decoupage sau felii de lemn potrivite pentru pictura in acrilic pana la articole din lemn sau mdf care pot fi pictate sau decorate pentru a fi potrivite de exemplu, la un botez.

E bine sa ai in vedere, atunci cand vrei sa aplici culoare acrilica pe un articol din lemn sau MDF, si folosirea unui primer sau al unui gesso, care va spori aderenta culorii acrilice. Un exemplu este acest gesso multisuprafete de la Cadence, o pasta pe baza de apa ce va sigila suprafata de lemn sau mdf si va oferi o aderenta foarte buna culorii acrilice.

Tot ce ai nevoie pentru un set mot handmade

Multi mestesugari din Romania pregatesc accesoriile pentru o taiere de mot in stil handmade – unele evneimente de acest tip au o anumita tema conceptuala care poate fi respectata sau poti sa te ocupi de un astfel de set (tava mot si obiectele care prin traditie se afla pe tavita) doar pentru a face o bucurie noilor parinti.

Decoratiuni pentru design interior

O alta directie pe care articolele de lemn iti pot fi foarte folositoare este design-ul interior. Daca alegi de exemplu articole din lemn de diferite forme si spray-uri in culorile accent dintr-un anumit ambient, poti realiza destul de rapid decoratiuni pentru design interior cu un aspect de impact. Analizeaza si oferta noastra de culori multisuprafete pentru a gasi cele mai bune nuante pentru proiectul tau.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!