Filtre

Filtre active

  Airbrush | Pistol aerograf | Compresoare aerograf 

  /48 produse

  Aerograf

  In categoria de airbrush/ aerograf de pe ProfiArt gasesti doua tipuri de aerograf – cu simpla actiune, recomandat incepatorilor sau celor pasionati de hobby creativ si cu dubla actiune. Un aerograf dubla actiune este recomandat pentru lucrarile de precizie si caracteristica sa este ca in prima faza elibereaza un jet de aer si de-abia apoi porneste si jetul de vopsea.

  Diferente relevante intre modele de aerograf exista si la nivelul alimentarii, care poate fi gravitationala, laterala sau prin aspiratie.

  Daca esti in cautarea unui aerograf ieftin, este important sa citesti cu atentie descrierea produsului. Un aerograf ieftin de la Nevskaya Palitra este perfect pentru o tehnica de desen mai brut a fundalurilor dintr-o lucrare artistica sau pentru pictura pe textile. Denumit si air-feather, acest tip de aerograf se foloseste cu vopsea lichida.

  Modele aerograf de la Harder & Steenbeck

  In categoria airbrush/ pistol aerograf/ compresoare aerograf gasesti toate aceste componente, de la unul din producatorii de top la nivel european – Harder & Steenbeck. Aerografele si compresoarele produse de Harder & Steenbeck se adreseaza artistilor aerografi profesionisti, care controleaza foarte bine precizia acestui instrument. Un exemplu de aerograf pentru artistii profesionisti este Infinity CR plus Two in One, cu actiune dubla, usor de manevrat, cu linii curate ale designului si un sistem de autoc-centrare a duzelor denumit Quick Fix.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!