Aerografiere 

/149 produse

Aerografiere

Aerografierea este o tehnica a artei vizuale – instrumentul principal pentru aceasta tehnica este aerograful, un pulverizator de vopsea. Pistolul de vopsit poate fi folosit in mai multe domenii – pictura, bodypainting sau chiar in domeniul make-up-ului.

Exista mai multe tipuri de vopsea pentru aerograf si este recomandat sa te informezi riguros inainte de a alege o culoare aerograf de la o anumita marca, pentru a afla cum se comporta acel tip de culoare in timpul lucrului.

In categoria de aerografiere ProfiArt gasesti si componente airbrush – compresoare, diferite modele de airbrush-uri/ pistol aerograf, seturi de ac si duza potrivite pentru un aerograf dar si mai multe variante de kit aerografiere, care de obicei contin tot ce ai nevoie pentru a incepe sa lucrezi – aerograf, compresor, culori de baza potrivite pentru toate suprafetele, furtun de aer, unitate de alimentare, unelte de curatat.

Cum alegi un pistol aerograf/ airbrush

Daca esti incepator in arta aerografica, e recomandat sa te indrepti catre un airbrush mai simplu, care nu necesita un buget foarte mare. Un asemenea model este airbrush-ul cu actiune dubla de la Nevskaya Palitra, care are o duza de 0.3 mm si este usor de utilizat.

Iata cateva idei pentru a te antrena cu un aerograf – incearca sa pulverizezi puncte cu diametre diferite pe o foaie de hartie, tinand pistolul de vopsit la distante diferite de tinta. Apoi, poti trece la linii – traseaza linii subtiri si groase, incercand sa pastrezi grosimea acestora dar si densitatea. De-abia apoi e recomandat sa treci la realizarea formelor dorite, după ce te-ai antrenat si controlezi bine aerograful.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!