Acuarela, tempera si accesorii pictura 

/59 produse

Acuarela, tempera si accesorii

Atunci cand alegi culori acuarela elevi sau tempera pentru scoala, poti avea in vedere culori de acuarela cu un pigment de concentratie mai mic, potrivit incepatorilor. Cand un copil face primii pasi in pictura, primul pas este sa se familiarizeze cu tehnica, astfel incat poti opta pentru o paleta mica de culori, care sa contina culorile de baza. Cele mai des folosite culori sunt verde, rosu, albastru, galben, alb si negru. Cu ajutorul acestor culori acuarela sau tempera pentru copii, cel mic poate realiza desene simple si poate sa isi exerseze indemanarea si talentul la combinat culori.

In cazul unui copil mai mare, care deja a trecut de nivelul de incepatori, poti avea in vedere acuarele cu un pigment mai puternic dar si un bloc de desen special pentru acuarela, de exemplu.

In categoria de acuarele, tempera si accesorii de pe ProfiArt gasesti mai multe tipuri de culori potrivite pentru copii – guase, culori acrilice, tempera dar si pensule pentru pictura copii. Ai la dispozitie si diferite tipuri de sorturi pentru pictura, dar si seturi inovative de pictura, cum este setul de pictura cu degetele de la Faber Castell.

Oferta de acuarele pentru copii implica atat seturi simple – de 6 acuarele in culorile de baza, cat si seturi mai mari, cu 12 sau 24 de culori.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!