Filtre

Filtre active
  Producator

  Accesorii pentru panza 

  /3 produse

  Accesorii pentru panza

  In categoria de accesorii pentru panza vei gasi capsatoare realizate special pentru montajul unei panze pe sasiu.

  Cum folosesti accesorii pentru panza pentru montajul acesteia pe sasiu?

  Fiecare pictor stie cat de importanta este ca panza sa fie intinsa bine pe rama de lemn. Care sunt pasii pentru montajul unei panze pe sasiu, folosind accesorii pentru panza?

  Daca ai o rola mai mare de panza si rama deja realizata, masoara si taie panza in mod eficient. Adica ai nevoie de o bucata de panza care sa acopere rama si apoi sa fie suficient de mare incat sa poata fi capsata pe partea opusa a acesteia. Apoi, pozitioneaza rama lucrarii in centrul panzei taiate. Intinde bine panza si aplica cateva capse in pozitii opuse. La final, dupa ce ai aplicat suficiente capse pe rama si daca ai intins foarte bine in acest proces panza, ar trebui sa nu mai existe nicio cuta pe viitoarea suprafata a lucrarii. Ca recomandare generala, capsele ar trebui sa fie pozitionate la o distanta de 1-2 centimetri una fata de cealalta.

  Urmeaza colturile, unde e important, ca si in pasii de mai sus, sa intinzi cat de bine poti panza si sa aplici capsele corect.

  La final, un truc pentru a-ti intinde mai bine panza pe rama este sa o speli cu apa fierbinte. In functie de materialul din care este fabricata panza ta pentru pictura, aceasta se va intinde un pic mai mult si vei ajunge astfel la tensiunea dorita a panzei. Acest pas este recomandat in cazul panzei care nu a fost grunduita in prealabil.

  Urmeaza etapa de aplicare a grundului – iti recomandam si categoria de gesso primer pentru pictura.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!