Filtre

Filtre active

  Accesorii Copic 

  /10 produse

  Accesorii Copic

  Data fiind gradul mare de inovatie adus de Copic pe piata instrumentelor de desenat (arta grafica, arhitectura), atunci cand folosesti produse Copic, e uneori necesar sa ai la indemana si o serie de accesorii.

  In categoria de accesorii Copic ProfiArt gasesti unul din cele mai apreciate produse Copic – setul ABS – 1N de aerografiere. Acesta foloseste markerele copic ca si rezerva de vopsea si contine un adaptor, un furtun Air Grip, un suport pentru markere si o butelie AirCan (are un flux de aer ce va fi mentinut timp de 45 de minute). Efectele de aerografiere Copic sunt spectaculoase si pot fi integrate in lucrari de ilustratie sau proiecte handmade. Butelia de aer poate fi achizitionata ca si accesoriu al aerografului, atunci cand se goleste.

  Tot aici gasesti si vopsea alba, groasa (care poate fi, daca este cazul, subtiata), recomandata pentru adaugarea umbrelor sau a stralucirii de lumina pe o lucrare, daca este cazul. Daca aceasta vopsea este subtiata cu apa, vei putea realiza efecte de fum sau vei putea desena nori pe lucrarea ta.

  Mai ai la dispozitie in categoria accesorii Copic ProfiArt un drawing Pen (de unica folosinta), penseta pentru extragerea varfurilor si varfuri de schimb pentru markere, toate la calitatea deja cunoscuta a japonezilor de la Copic.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!